BOLU / KIBRISCIK - Kıbrıscık Ortaokulu

Kıbrıscık Ortaokulu

Adres
KÖROĞLU MAH. NECMETTİN UTKAN CAD. KİBRİSCİK YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSIYONU SİTESİ NO 19 KIBRISCIK / BOLU
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; • Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, • Çağdaş, • Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, • Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, • Değerlerini yaşayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, • Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, • Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, • Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; • Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; • İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, • Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, • Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.
Güreş müsabakalarında il ve Türkiye geneli dereceler kazanılmıştır.
Öğretim Şekli :normal
kalorifer
Ulaşım
Ulaşım minibüslerle yapılmaktadır.Bolu iline günde tek araç sabah 08:00´de gidip akşam Bolu´dan 16:00´da dönmektedir