BOLU / KIBRISCIK - Kıbrıscık Ortaokulu

Şbt

Katıldığı ilk Türkiye Şampiyonasında çeyrek finali gören ve Türkiye 5. olan öğrencimiz Hakime Nur KAYA'yı performansından dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencimizi bu güzel başarılarında destek olan ve eğitmenliğini yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim DAMAR hocamıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 2023-2024 yılı Bolu İli Dart Yıldızlar Kız Mahalli Müsabakalarında heyecanlı bir okadar da keyifli anlar yaşandı. Öğrencileri müsabakaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aykut ÖZTÜRK ve müsabakaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

15.01.2024-17.01.2024 tarihleri arasında okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Aykut ÖZTRÜK'ün hakemliğini yaptığı futbol turnuvası büyük bir coşkuyla tamamlandı. Turnuvaya katılan öğrenciler sahada  yarışırken diğer öğrenciler tribünden destek verdiler. Öğretmenlerimizin de katılımı ile yapılan turnuva sonucunda erkek ve kızlar takımının şampiyonları 7/A sınıfı öğrencileri oldu. Okulun son haftasında düzenlenen bu turnuva öğrenciler içinde iyi bir motivasyon kaynağı oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve turnuvayı düzenleyen öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği 5 Aralık, aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanıyor. Biz de bu vesileyle düşünceleri için mücadele eden, diğer kadınlara örnek olmuş, sanat ve fikir dünyasında kendini kanıtlamış mükemmel kadınları hatırlamak istedik.